040 544 7433
Laadukasta piha- ja puutarhasuunnittelua Kirkkonummelta

SMArt Garden Solutions Network Oy tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä piha- ja puutarhasuunnittelua pääkaupunkiseudulla. Suurin osa projekteistamme sijaisevat Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Lisäksi Siuntio ja Inkoo kuuluvat toiminta-alueeseemme.

Lisää elinaikaa puutarhallesi

SMArt Garden Solutions Network Oy elvyttää parhaat päivänsä nähneen puutarhan uuteen kukoistukseen tai suunnittelee uudelle tontillesi viihtyisän piha-alueen. Ammattilaisen tarjoama puutarhasuunnittelu tekee puutarhasi entistä toimivammaksi, näyttävämmäksi ja viihtyisämmäksi.

Suosimme kestäviä ekologisia vaihtoehtoja ja istuttamillemme kasveille sekä puille annamme kasvuunlähtötakuun. Tarkkaan mietityn puutarhasuunnittelun ansiosta puutarhasi saa jopa 30–40 vuotta lisää elinaikaa.

Piha- ja puutarhaprojektin toteutus

Kun tutustumme kohteeseesi, saat meiltä tarvittavan konsultointiavun ja tukun ideoita toteutuksen loppuun saattamiseksi. Palvelumme kattavat puutarhaneuvonnan ja puutarhasuunnittelun sekä toteutuksen, sinun tarpeestasi riippuen. Meille jokainen piha on ainutlaatuinen kokonaisuus, ja asiakkaamme luottamus ammattitaitoamme kohtaan on tärkeää. Puutarhuri ja puutarha-coachingiin erikoistunut Susann Mörck toteuttaa toiveesi verkostonsa avulla pienistä töistä isompiin urakoihin Espoon, Kauniaisten ja kirkkonummen alueella.

Puutarhasuunnittelu askel askeleelta

  1. Kohteeseen tutustuminen ja asiakkaan toiveiden kartoitus
  2. Suunnittelu ja käytettävien ratkaisujen valinta
  3. Puutarhatyön hinta-arvio ja lopullinen aikataulutus
  4. Projektin toteuttaminen aikataulujen ja suunnitelmien mukaisesti
  5. Kohteen esittely asiakkaalle ja työn tarkastus
  6. Mahdollinen kontrollikäynti ennalta määritetyn ajanjakson jälkeen

Muista kotitalousvähennys!

Huomioithan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen teettäessäsi tarvittavat työt piha-alueelle tai puutarhaan ammattilaisella. Saat vähennyksen teettämästäsi työstä, kun työ tehdään omassa kodissa, vanhempien tai isovanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Lähetämme asiakkaillemme laskun, jossa kotitalousvähennyskelpoinen osuus on aina valmiiksi eriteltynä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi