040 544 7433
Piha uuteen loistoon hetkessä

Kun tarvitset nopeita toimenpiteitä kotisi tai myyntikohteesi puutarhan ja pihan saattamiseksi uuteen loistoon, SMArt Garden Solutions Network Oy auttaa sinua saamaan kohteesi tyylikkääksi hetkessä. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaitamme kattavasti puutarhaneuvonnassa ja -stailauksessa. Meidän avullamme saat myyntikohteesi pihan siistiksi ennen kuvaajan saapumista paikalle tai kotisi puutarhan näyttäväksi ennen juhlavieraiden saapumista.

Puutarhaneuvonta ja päivä puutarhurin kanssa

Puutarhanhoito toimii hyvänä terapiana, ja monet asiakkaistamme nauttivatkin itse tekemästään työstä omissa puutarhoissaan. Joskus saatat kuitenkin tarvita ammattilaisen apua saadaksesi uusia ideoita ja hoitosuosituksia tai hoitaaksesi ilmenneen ongelman. Tulemme kutsustasi vierailemaan kohteeseen muutamaksi tunniksi, kartoitamme tilanteen ja tarjoamme puutarhaneuvontaa.

Mikäli haluat kattavampaa opastusta ja apukädet puutarhanhoitoon, voit tilata meiltä puutarhurin luoksesi koko päiväksi. Puutarhuri työskentelee kanssasi koko päivän, jotta lopputulos on varmasti toiveidesi mukainen. Saat päivän aikana paljon ammattilaisten vinkkejä, joilla pidät puutarhasi eloisana ja värikkäänä jatkossakin.

Puutarhastailaus myynninedistäjänä

Hyvin hoidettu piha antaa merkittävän lisäarvon myyntikohteelle, ja siitä saatu ensivaikutelma näkyy myös potentiaalisten ostajien ostohalukkuudessa. Onnistunut stailaus tuo esiin huoneistojen ja myyntikohteiden piha-alueiden parhaita puolia. Ammattitaitomme ja ammattilaisten työvälineiden avulla saamme hetkessä taiottua vanhasta uuden näköistä, kuluneesta tyylikästä ja epäsiististä siistiä.

Hyödyntämällä oivaltavat näkemyksemme ja tehokkaat toimintatapamme puutarhasi ja pihasi on käyntimme jälkeen kuin uudelleensyntynyt.

Vaikka aikataulut tai budjetti eivät aina anna periksi suuremmalle muodonmuutokselle, puutarhastailauksen avulla saamme kohennettua kotisi tai myyntikohteesi piha-alueen moitteettomaan kuntoon nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme asiantuntevaa puutarhaneuvontaa ja -stailausta Espoossa, Kauniaisissa sekä Kirkkonummella. Kutsu meidät kartoituskäynnille ja kerro ongelmakohdat, toivottu tyyli sekä aikataulu, niin täytämme toiveesi!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi