040 544 7433
Ammattitaitoista puutarhanhoitoa Kirkkonummelta
SMArt Garden Solutions Network Oy huolehtii puutarhastasi kuin omastaan. Teemme työmme vankalla kokemuksella, sinun tarpeitasi kuunnellen. Meiltä saat monipuoliset puutarhanhoidon palvelut Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueilla. Jotta voimme taata asiakkaidemme tyytyväisyyden, tarjoamme kasvuunlähtötakuun kaikille meiltä tilatuille istutuksille sekä kirjallisen hoitosuunnitelman puutarhasi parhaaksi.

Istutukset ja puutarhanhoito

Toteutamme kaikki puutarhan hoitotoimenpiteet kohteen erityispiirteet, maaperän ja sesonkien sääolosuhteet huomioiden. Säännöllisillä toimenpiteillä saat puutarhasi parhaat puolet esiin. Monet asiakkaistamme ovatkin jo luoneet pitkäikäisen asiakassuhteen kanssamme. Toteutamme luotettavasti istutukset, lannoitukset, kitkemiset ja kastelut.

Mikäli aikasi ei riitä tai tarvitset mahdollisen liikuntarajoitteen tai ikäsi takia ylimääräisiä käsiä puutarhanhoidossa, olemme mielellämme käytettävissäsi. Puutarhanhoitokerroista ja sisällöstä sovitaan aina jokaisen asiakkaan kanssa erikseen (minimissään 3 käyntiä vuodessa).

Kaunis puutarha on sijoitus viihtyvyyteesi

Istutus on kuin mikä tahansa investointi: se tarvitsee huoltoa ja hoitoa arvonsa säilyttämiseksi. Tärkein ajanjakso on istutuksen jälkeinen hoitovuosi. Jotta istutus voi hyvin, se tarvitsee tietyt toimenpiteet. Me tarjoamme kontrollikäyntejä, joista saat apua kasvien tarvittavaan hoitoon. Lisäksi annamme kaikille istuttamillemme kasveille talvenkestotakuun.

Mikäli tekemämme istutus ei ole syystä tai toisesta lähtenyt kasvamaan, me huolehdimme korvaavan kasvin istuttamisesta. Teemme keväisin edellisvuoden projektien kontrollikäynnit. Palveluihimme kuuluu myös kirjallinen hoitosuunnitelma, jossa kootaan yhteen kohteen kasvit, puutarhanhoitotarpeet ja hoitovälit.

Kotitalousvähennys puutarhanhoidosta

Huomioithan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen teettäessäsi tarvittavat työt piha-alueelle tai puutarhaan ammattilaisella. Saat vähennyksen teettämästäsi työstä, kun työ tehdään omassa kodissa, vanhempien tai isovanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Lähetämme asiakkaillemme laskun, jossa kotitalousvähennyskelpoinen osuus on aina valmiiksi eriteltynä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi